Foto's van evenementen  |  Suzuki foto's | Nieuws | Techniek | Filmpjes | Toegestuurde foto's | Links | Van alles wat | Home | Mailinglist

--SPECIALE SAMURAI'S--

Op deze pagina enkele foto's van speciale samurai's. Heb je een foto die in deze categorie thuishoort stuur hem mij dan!

Deze suzuki is eigenlijk de voorloper van de samurai. Het is de suzuki SJ 30. Hij kwam na de LJ80. Is volgens mij nooit in Nederland geleverd alleen in Japan. De verschillen met de SJ-samurai zijn o.a. halve deuren.

long wheel base

Een foto die ik van iemand toegestuurd heb gekregen. Het is een Long wheel base samurai. Deze kennen we in Nederland ook alleen niet met zo'n cabine opbouw. Volgens Peter Fretten  die in Thailand woont is dit een "Suzuki Caribian Sporty" Hij scande de foto uit een brochure en vertelde me dat deze samurai in Thailand word gemaakt.


long wheel base

Nog een long wheel base. Deze is ongeveer dezelfde als de bovenste maar dan in 4 personen uitvoering.


trucage foto ????
Ik denk dat bovenstaande foto een trucage foto is.... Maar Tom en een aantal andere mensen wisten mij er van te overtuigen dat de 4 deurs samurai wel degelijk bestaat! De onderstaande foto's kreeg ik van Tom. Hij heeft ze genomen op het eiland Bali, indonesië. bedankt Tom!
4 deurs4deurs

4deurs4 deurs
Foto's van Tom uit australië.post samurai

De post moet in Japan ook bezorgd worden. Je raad het al: dat doen ze met een suzuki samurai!


sneeuw ruimersamurai pick-up

Dit zijn samurai pick-up's. Helaas niet de echte, want die had een losse laadbak. Je ziet er niet zoveel en als je ze al ziet worden ze meestal als "werkpaard" gebruikt zoals op linkse foto: helemaal ingericht om sneeuw te ruimen.


holden drover
Op deze foto een Holden Drover. zo heette in het begin de sj-samurai in Australië. Daarna werd het Suzuki sierra.De originele foto vind je op de pagina van Jeff:
http://redgum.bendigo.latrobe.edu.au/~jeff

sierra pick-upsierra pick-up
2 foto's uit Australië van de suzuki sierra pick-up.

maruti gypsymaruti gypsy
Deze twee komen uit India. De samurai heet daar: Maruti Gypsy.chevrolet samuraisuzuki katana

De linkse is de Chevrolet samurai en wordt verkocht in Zuid America. De rechtse heeft de naam Suzuki Katana en word in Indonesië verkocht.


scamp

Deze foto kreeg ik van Martin uit Engeland. Het is een "scamp-car" een aluminium koetswerk dat je op een chassis van een Suzuki kunt monteren.


Nieuw!!! Deel 2! Meer speciale suzuki's!


Heb je van dit soort foto's of informatie erover:Stuur het naar mij!!
send me mail