Foto's van evenementen  |  Suzuki foto's | Nieuws | Techniek | Filmpjes | Links | Van alles wat | Home | Mailinglist

--SPECIALE SAMURAI'S--
Niet alleen samurai's meer maar diverse suzuki 4x4's

Deze foto kreeg ik van Erwin. Zijn vrouw en hij ontdekten deze LJ 80 als decoratie in een restaurant hier vlak in de buurt.


Deze foto is genomen door Serge. Ik wist al langer van het bestaan van de red bull samurai. Ik had hem ooit ook al wel eens gezien maar hij heeft er een foto van weten te maken. Ook bestaan er van de X 90 en de jimny red bull versies:

Op het net gevonden door een Belgische suzuki rijder: een wel heeeeeeel lange LWB samurai!

Min of meer gevonden op internet: 2 foto's van 4 deur samurai's en een gepantserde Maruti Gypsy (suzuki samurai made in India)


Deze foto's kreeg ik van Renè. Hij heeft deze suzuki 410 zien staan bij een autohandelaar bij hem in de buurt. De 410 is omgebouwd naar een camper. Waarschijnlijk komt de 410 uit Duitsland. Renè heeft de 410 camper eens grondig bekeken en volgens hem is de ombouw professioneel gedaan.

Een kitcar (fourtrax) gebaseerd op een Suzuki SJ 410. De eigenaar is John en de donorauto die hij er voor gebruikt heeft is een 410 uit Nederland.

Deze foto van een suzuki samurai pick-up werd mij toegestuurd door Henri. Zelfbouw?

Deze foto's zijn me toegestuurd door Frederic. Hij komt uit Canada en heeft rupsbanden onder zijn suzuki's :-)

:-) Toegestuurd door Ondra May vanuit TjechiëFoto gestuurd door Jan. Para's in LWB suzuki's. Volgens mij gebruikt door het Thaise leger.
Volgens een Bezoeker van mijn pagina niet het Thaise leger maar het leger van India:

hi, you have a great collection of pictures on your page. This is about the pic of the samurais with the army men in them , which you think is the thai army. They are actually the Indian Army, in military Maruti Gypsy cars. They are in a parade during the annual Republic Day parade. Its in the city where i work, New Delhi (the capital of india). I can recognise the road, i travel on it everyday, as well as the cars!!! regards, karnGebaseerd op een Maruti gypsy (LWB samurai) The hawkFoto toegestuurd door Wilmer: een suzuki samurai vrachtwagen.De Pakistaanse versie van de samurai: de suzuki Potohar. Met heel veel dank aan Faraz voor de foto's!
Een SJ 410 en een vitara, beide in gebruik bij safaripark Beekse bergen in Hilvarenbeek.


Bij toeval kwam ik op deze site terecht en dacht dat dit ook wel een aparte Samurai uitvoering was. Omgetoverd tot rijdend filmplatform op het eiland La Palma. Auto is inmiddels 17 jaar oud (op foto 15) en alles is nog origineel (zelfs de uitlaat). Oorspronkelijk NL maar sinds 2001 op spaans kenteken.