Foto's van evenementen  |  Suzuki foto's | Nieuws | Techniek | Filmpjes | Links | Van alles wat | Home | Mailinglist

Suzuki Aerobics :-)

Velen hebben mij hier al over gemaild: onze hobby is terreinrijden met een suzuki 4x4. Omdat die dingen bijna nooit vast zitten word je er zo lam van als de pest. En omdat voorkomen moet worden dat we een dikke kont (vrouwen) of een bierbuik (mannen) krijgen is het misschien een idee om iets aan je conditie te doen tijdens het terrein rijden. Dus allemaal een keer met je luie reet van die (swift) stoel af en doe eens wat "suzuki aerobics"! Op een evenement in Veldhoven zag ik wat je op onderstaande foto's ziet.


Rij je eerst hopeloos vast en zorg dat er Toyota's, jeeps, laro's (landrovers) of misschien zelfs een hummertje in de buurt zijn. Die trekken zo'n zielig suzukietje toch niet los.


Schreeuw de beste stuurlui die altijd aan de wal staan toe, misschien dat ze mee gaan doen (of foto's maken)


Een mooie plek om te beginnen is op je motorkap gaan staan, die staat waarschijnlijk toch al vol met krassen....


Om mee te beginnen: Zak door je knieën, een hele goede oefening voor de been spieren. Met die 4.16 bakken van tegenwoordig gebruik je je benen toch niet.


Op je rechterknie gaan zitten en je hoofd naar links en rechts bewegen is een hele goede nekspieroefening. Met deze oefening kan je ook mooi de omstanders in de gaten houden (let op mooie vrouwen of mannen)


Met beide knieën op de motorkap, en KIJK: er komt zelfs iemand meedoen vanuit het publiek!


Even tijd voor een pauze: wrijf intussen het luie zweet van je handen.


Na je pauze is ook het aloude opdrukken een hele mooie oefening!


Waarschijnlijk kan je jezelf maar een keer of 3 opdrukken, maar terwijl je plat op je buik ligt kan je wat arm oefeningen doen. Omdat je in die positie met je hoofd naar beneden ligt kan je bloed naar je hersenen lopen (het loopt namelijk daarheen omdat het bij de meeste suzuki rijders daar heel erg leeeeeeeg is)


Oefening bekeken vanuit een andere hoek.


Ook de deur kan mooi als steunpunt of toestel dienen voor een oefening.


Ook de andere deur...


Na de gedane oefeningen is het tijd voor rust! En nu maar hopen dat de kilo's eraf gevlogen zijn en de calorieën verbrand!

Deze oefeningen werden mede mogelijk gemaakt door René (de aerobics instructeur) en de grootste lamzak van Nederland  die de foto's heeft gemaakt! Voor domme vragen kun je bij mij terecht....

Voor vragen over de oefeningen: mail René: rene@suzuki-samurai.nl
Voor vragen over de foto's: mail Rinske: lamzak@suzuki-samurai.nl
Voor domme vragen: henry@suzuki-samurai.nl

Deze pagina werd gemaakt i.s.m. www.lamzak.tk