Foto's van evenementen  |  Suzuki foto's | Nieuws | Techniek | Filmpjes | Links | Van alles wat | Home | Mailinglist
picture made by: uncle sammy [Yves]
Suzuki 4x4 E-team: v.l.n.r.: Harold Boers, Henry van Gorkom, Neil Wells, Johan Mallo, Rob van de Nieuwenhuijzen en Erwin Fonken.

In het kort:

Begin 2002 besloten een aantal leden van het suzuki 4x4 E-team mee te doen aan "de challenge" van stichting Zeeland 4x4. Een team moest bestaan uit 3 auto's en 6 personen. De bedoeling is om met die 3 auto's een bepaalde route met hindernissen af te leggen en hiermee punten te verzamelen. Vol goede moed en niet heel erg ervaren met dit soort dingen gingen we van start op 7 april in Rilland. De eerste wedstrijd deden we het niet eens zo slecht, we werden ondanks een hoop technische problemen en het ontbreken van een grondanker toch nog 4de. Ook viel de auto van Johan tot 2 keer op zijn kant. Maar er kwamen nog 2 wedstrijden en al doende leert men :-)

Op 2 juni was er een wedstrijd op het strand. Naderhand bleek dat dit de makkelijkste was.... 2 echte proeven en als extra 2 wielen aan 1 van de voertuigen wisselen. Er was ook nog een derde proef: een zandkasteel bouwen in de vorm van een 4x4 maar daar wil niemand van ons team het meer over hebben.... We werden 3de.

De laatste wedstrijd was 6 oktober 2002. We waren heel goed voorbereid! Deze keer hadden we 2 MEGA goeie grondankers [met dank aan Johan] dus konden we voor alle punten gaan. Maar dat deden ook de andere teams. Deze wedstrijd was wederom op het terrein van Zeeland 4x4 in Rilland. Dit keer was het minder modderig dan de eerste wedstrijd. Dankzij de grondankers en het harde werken van de bijrijders werden we gedeeld eerste!!! Officieel stonden we dus gelijk met dat andere team in het jaarklassement. Officieus hebben we het jaarklassement gewonnen want wij waren in de eerste en tweede wedstrijd sneller!

19 oktober 2002 - Officieel zijn we nu ook eerste in het jaarklassement: Klik hier om het totaal klassement te zien!


Op de volgende pagina's enkele foto's:
 
Foto's 7 april
Foto's 2 juni
Foto's 6 oktober.
Foto's van de prijsuitreiking 5 januari 2003.

Met dank aan iedereen die de foto's genomen heeft en enkele van andere die ik gebruikt heb!!!