Foto's van evenementen  |  Suzuki foto's | Nieuws | Techniek | Filmpjes | | Links | Van alles wat | Home | Mailinglist

Auto's die ik gereden heb.

Op deze pagina heb ik een aantal foto's gezet van auto's die ooit in mijn bezit zijn geweest.

Renault 5 ts
Mijn eerste auto: Een renault 5 1300 TS van 1977. Hij was niet zo duur en ik heb hem ongeveer 3 jaar gereden.

Mitsubishi lancer 1600 gsrdashboard

De tweede: Een vuurrode mitsubishi lancer 1600 GSR uit 1980. Een hele fijne auto en met die 1600 motor nog snel en zuinig ook!


mitsubishi lancer 2000 turbomitsubishi lancer 2000 turbo

Dit was de beste! Een witte Mitsubishi lancer 2000 turbo. Als iemand er een te koop zou hebben en de auto zou 100% zijn, zou ik er zo weer 1 kopen. 195 PK, topsnelheid bijna 240 per uur, 2 liter injectiemotor met turbo. Ja, die ging als de brandweer!


hier wil ik liever niet meer aan herrinerd worden......alles kwam weer goed !

En toen gebeurde er dit...... Ik had dat busje niet gezien. Ja, eigen schuld. Toch is zoals op de rechtse foto te zien is alles nog goed gekomen. Na de schade heb ik hem nog ongeveer een jaar gereden. Daarna kocht ik de auto waar deze pagina over gaat: Een witte suzuki samurai rhino.


net uit de showroom !door het meertje in andenne.

Op de linkse foto komt hij zowat recht uit de showroom. De rechtse foto is genomen op het bekende terrein Espace in België.


blauwe minirode mini

Dit is een beetje een ander verhaal, in de tijd dat ik de Mitsubishi Lancer 2000 turbo had, kon ik een mini kopen voor een paar honderd gulden. Hij was blauw, bouwjaar 1981, en het was een 1100 special. Ik wilde de auto opknappen en heb dat gedaan. Toen hij klaar was is mijn zus er mee gaan rijden. Ze wilde hem het liefst "Ferrarirood" hebben. Ze heeft er 3 jaar mee gereden.


renault 5 gt turbo
Na 3 jaar met de mini te hebben rondgereden vond ze het wel tijd voor iets anders. Ze ruilde de mini in en kocht deze renault 5 GT turbo coupe.

paarse twingozwarte twingo spring
De linkse auto was mijn eerste twingo. Op de foto een beetje moeilijk te zien maar het was een paarse. En om het verhaal nog een beetje ingewikkelder te maken: De zwarte twingo van mijn zus rij ik nu want zij heeft een Toyota Yaris gekocht.

In de zomer van 2002 heb ik de zwarte twingo verkocht (lees: mijn vader rijd er nu 1200 km per jaar mee) en een suzuki jimny gekocht! Die auto heb ik tot ongeveer 2008 als dagelijkse auto gereden. In die tijd ook nog een SJ 410 en een Spaanse samurai gehad. In die tijd hebben we ook besloten om de jimny te modificeren naar terreinauto. Voor dagelijks vervoer kocht ik een goedkope groene VW polo.

Met de polo hebben we ongeveer 30.000 kilometer gereden inclusief een aantal vakanties. Omdat er toch wat mankementen aankwamen (bouwjaar 1992 en bijna 3 ton op de klok) de Polo verkocht en in 2010 een - lekkere burgerlijk - bruine Volvo V 40 gekocht van 1998.


Eventuele vragen en opmerkingen kun je natuurlijk altijd mailen:
suzuki@gorkom.net